Klus- en Onderhoudsbedrijf te Hazerswoude

Onze diensten

Kluswerk waar u op kunt bouwen en vertrouwen, dat is waar Klus- en Onderhoudsbedrijf M2 te Hazerswoude voor staat. Naast de maatoplossingen voor renovaties bieden wij u timmerwerk, schilderwerk en het leggen van vloeren. Uw verbouwing is in goede handen bij ons klusbedrijf, daar kunt u zeker van zijn. Lees hieronder meer over onze tegelwerk, timmerwerk, renovaties en meubelmaken.

Tegelwerk


Als u renovaties wilt doen aan uw huis is tegelwerk een belangrijk onderdeel. Goed uitgevoerd tegelwerk geeft zowel uw interieur als uw exterieur een mooier uiterlijk. U kunt kiezen voor de meest uiteenlopende kleurstellingen, extra grote tegels, mozaiek, natuursteen en wij geven u graag advies hierover. Gun uw huis of kantoorpand een frisse make-over met het tegelwerk van Klus- en Onderhoudsbedrijf M2. Van het hoogste niveau voor opvallend lage prijzen.

Timmerwerk


Net als ons schilderwerk is ons timmerwerk van het hoogst haalbare niveau. Wij hebben een team van timmermannen voor u die werkelijk alles voor u kunnen maken. Een kast, een trap of wat u maar wilt. In het verleden hebben wij voor diverse opdrachtgevers verschillend timmerwerk mogen uitvoeren. Klein en groot, ingewikkeld en simpel. Ieder klus krijgt dezelfde aandacht en persoonlijke touch van ons professionele team.

Renovaties


Vrijwel alle renovaties kunnen door Klus- en Onderhoudsbedrijf M2 in Hazerswoude worden uitgevoerd. Renovaties voor uw badkamer. Renovaties voor uw keuken. Renovaties voor uw gehele huis of kantoorpand. Wat de renovaties ook zij, ons klusbedrijf zorgt dat het geklaard wordt. Naar uw wensen en eisen.

Meubelmaken


Tenslotte kunnen wij vakkundige meubels maken. Onderschat niet de moeilijkheidsgraad van het correct maken van meubels. U denkt misschien dat u dit zelf kunt, en misschien is dat zo, maar als u meubels wilt zoals het hoort is de expertise van een professionele meubelmaker van een niet te onderschatten waarde. Meubels op maat, elke houtsoort, speciale thema's (kinderkamers), buitenkeukens, laat het gewoon lekker aan ons over. Handig, snel en zoals het hoort.

een inbouw bad gemaakt door M2 bouwbedrijf uit Hazerswoude badkamer renovatie gedaan door M2 Bouwbedrijf uit Hazerswoude