Klus- en Onderhoudsbedrijf te Hazerswoude

Over ons

Afspraak is afspraak
Klus- en Onderhoudsbedrijf M2 is gevestigd in Hazerswoude-Rijndijk, maar voert als klussenbedrijf opdrachten uit in de omgeving van Leiden en door heel Nederland. In de jaren dat wij actief zijn als klussenbedrijf hebben wij een groot vast en tevreden klantenbestand weten op te bouwen. Zij weten immers dat als Klus- en Onderhoudsbedrijf M2 het doet, het goed is. Altijd volgens de afspraken werkt en pas klaar is als u dat zegt. Wij zien dit zelf als een heldere indicatie van onze kwaliteit, maar daar komt u vanzelf achter als u ons inhuurt voor het doen van uw kluswerk.

Vakkundig team
Naast het uitvoeren van allerhande kluswerk kunt u bij ons klussenbedrijf ook terecht voor klustips en klusadvies. Maar wij raden u wel aan om het serieuze kluswerk over te laten aan de professional. In sommige gevallen heeft u namelijk te maken met belangrijke veiligheidseisen waar u aan moet voldoen. Ons team is van deze eisen op de hoogte en werkt dan ook conform de huidige regelgeving omtrent verbouwingen, renovaties en overig kluswerk.
Onze methodes zijn duurzaam en streven het best mogelijk resultaat na. U heeft er geen omkijken meer naar en hoeft alleen maar te genieten van ons kluswerk. Klinkt misschien simpel, maar voor ons klusbedrijf is dat het ook.

Geen uitdaging te groot
Klus- en Onderhoudsbedrijf M2 neemt u als volleerd en ervaren klusbedrijf het zware werk graag uit handen. Of het nou gaat om een woonhuis of een bedrijfspand: onze klusjesmannen kunnen iedere klus aan. Geen uitdaging te groot, geen klus onmogelijk. Het team van ons klusbedrijf te Hazerswoude is met name gespecialiseerd in tegelwerk, timmerwerk, renovaties en meubelmaken, maar nooit te beroerd om ook andere klussen voor u te realiseren.

Wij raden u aan contact op te nemen als u, na het bekijken van onze dienstenpagina, meer informatie wilt over de diensten die ons klusbedrijf u kan bieden.

Zolder aanbouw gemaakt door M2 Bouwbedrijf uit Hazerswoude Leiden Tuindeuren aanbouw geplaatst door Klusbedrijf M2 uit Hazerswoude